Werkwijze

Uitgangspunt

Ik denk graag proactief met u mee om tot een kwalitatief goed ontwerp te komen. In een persoonlijk gesprek bespreek ik het ontwerp met u en kijken we naar kwaliteit, maar ook naar mogelijke kostenbesparingen.

Het persoonlijk contact is van grote waarde. Samen met u als opdrachtgever denk ik actief mee om een kwalitatief goed ontwerp te verwezenlijken.

Stappen

1. Gesprek

Als eerste is er een gesprek met alle betrokken partijen. Dit kan bijvoorbeeld een team, een klant of een opdrachtgever zijn. Tijdens het gesprek moeten de eisen, doelstellingen en verwachtingen van alle partijen duidelijk worden. Het is belangrijk om te weten wat er van het project wordt verwacht en wat de deadlines zijn. We maken een tijdsplanning en bepalen een opleverdatum.

2. Uitvoering

Nu de planning is gemaakt, kan de uitvoering beginnen. Tijdens de uitvoering is het belangrijk om het plan te volgen en te zorgen dat iedereen op de hoogte is van wat er moet gebeuren. Het kan handig zijn om regelmatig bijeenkomsten te plannen om de voortgang te bespreken en eventuele problemen op te lossen.

3. Oplevering

Als het project is voltooid, is het tijd om op te leveren. Dit betekent dat ik het project overdraag aan de klant of opdrachtgever. Voordat ik het project oplever, is het belangrijk om te controleren of alle eisen en doelstellingen zijn behaald en dat er geen fouten of problemen zijn.

Contact

Wilt u van één van diensten van Adviesbureau Gerard Nijland gebruik maken of heeft u gewoon een vraag?
Een kosteloos gesprek aan huis is altijd mogelijk!

Neem contact op